Vatam Hungária Kft. - Több mint épületgépészet!

Vatam Group

A Vatam Hungária Kft. Nyugat-Magyarország meghatározó épületgépészeti vállalkozása. Referenciáink között az elmúlt évtizedekből lakó- és középületek éppúgy szerepelnek, mint ipari létesítmények, gyárak, csarnokok. Legyen szó hűtésről, fűtésről, légtechnikai-rendszerekről, gáz-rendszerekről, bármilyen gép, gyártósor infrastruktúrájáról, a Vatam Hungária nagy gyakorlattal építi, újítja fel ezeket a rendszereket.

A Vatam Facility Kft. nevéhez méltóan a Vatam csoport épületüzemeltetésre létrehozott tagja. Feladatkörébe tartozik ennek megfelelően az épületüzemeltetés minden tekintetben. Az építményelemektől (pl. tető) és gépészeti berendezések üzemeltetésétől az őrzés-védelmen át a takarításig a cég vállalja és végzi az épület karbantartását, ideértve a diszpécserszolgálat működtetését is.

A Klíma Generáció Kft. a Vatam csoport kereskedelmi cége. Azért alapítottuk, hogy tevékenységében külön tudjuk választani kereskedelmi üzletágunkat. Ennek megfelelően a Klíma Generáció felel a különböző légtechnikai berendezések, klímaberendezések, hőszivattyúk és tartozékaik beszerzéséért és forgalmazásáért. Kínálatunk sokrétűségével elégítjük ki ügyfeleink igényeit, rövid idő alatt, kiváló áron.