Vatam Hungária Kft. - Több mint épületgépészet!

Vatam Hungária Kft.

A Vatam Hungária Kft. Nyugat-Magyarország meghatározó épületgépészeti vállalkozása. Referenciáink között az elmúlt évtizedekből lakó- és középületek éppúgy szerepelnek, mint ipari létesítmények, gyárak, csarnokok. Legyen szó hűtésről, fűtésről, légtechnikai-rendszerekről, gáz-rendszerekről, bármilyen gép, gyártósor infrastruktúrájáról, a Vatam Hungária nagy gyakorlattal építi, újítja fel ezeket a rendszereket.

Épületgépészeti berendezések szerelése

Vállaljuk bármilyen ipari, közületi vagy lakossági épületgépészeti rendszer kialakítását, telepítését, felújítását és javítását

Technológiai berendezések szerelése

Bármilyen technológiához kiépítjük a működéshez szükséges infrastruktúrát, legyen szó, gázról, levegőről, vízről bármilyen más anyagról

Légtechnikai berendezések szerelése

Épületek komplett hűtő-, fűtő- és szellőzőrendszerének tervezését és kiépítését bízza tapasztalt szakembereinkre!

Megújuló energiaforrások kialakítása

Föld- víz- vagy levegő hőszivattyúk tervezése, kiépítése új beruházásokhoz vagy utólag, megújuló energiaforrással a szükséges napelemkapacitással együtt.

Karbantartás, üzemeltetés

Nemcsak új rendszereket építünk! Vállaljuk meglévő fűtési, hűtési és más gépészeti rendszerek karbantartását, javítását, folyamatos üzemeltetését!

Ipari- és épületautomatizálás

Az okosépületek nemcsak a jövőt jelentik, de gyorsan megtérülő befektetést is az energiafelhasználás csökkentése miatt! Hívjon, Önnek is van egy jó ajánlatunk!

Villanyszerelés

Az épületgépészeti rendszerek egyre nagyobb hányadához van szükség villanyszerelésre, sőt, mind többször programozási, gyengeáramú hálózatépítési ismeretekre. Mi sem természetesebb ezért, hogy a Vatam csoport a régió vezető gépészeti vállalkozásaként házon belül kiépítette és folyamatos képzésekkel magas szinten tartja villanyszereléshez, épület- és gépészeti vezérlésekhez kapcsolódó ismereteit.

Klímatechnológia

A klímatechnológia ma már nemcsak a hűtést jelenti; jellemzően komplex, komfortos, környezetbarát és takarékos rendszereket fog össze. Nemcsak segítünk átgondolni, meg is építjük az optimális rendszert.

Ipari gőzkazánok javítása

Az iparban számos területen van szükség nagy teljesítményű gőzkazánokra, melyek csövei, különösen füstcsövei a használat során elöregedhetnek, ami általában a kazántér használati idejének végét is jelenti. Nekünk azonban van kidolgozott módszerünk a füstcső-köteg cseréjére, amely nemcsak sokkal gazdaságosabb, mint egy új kazán megvásárlása, de a kazántér élettartamát akár újabb évtizedekre meghosszabbíthatja.