Vatam Hungária Kft. - Több mint épületgépészet!

Megnyitott a Klíma Generáció!

Sokan talán már hallották, hogy szeptember végén megnyitottuk a Szent Imre út 95. alatt Győr és a megye legjobb gépészeti áruházát. A megnyitóra sok szakmabelit elhívtunk, és részt vett a rendezvényen Simon Róbert Balázs, Győr országgyűlési képviselője és Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is. Mindez azonban már napokkal ezelőtt történt, ezért most inkább arról szeretnénk írni, hogy miért döntöttünk most a boltnyitás mellett, és a megyében élők mire számíthatnak az új bolttól.

Először is, ha valaki még nem értesült, a Klímageneráció nevű boltot a Vatam Kft. nyitotta, vagyis mi. 😊 Az ok pedig egyszerű: mivel több mint 20 éve látjuk el a különböző épületgépészeti projektek minden feladatát a tervezéstől az anyagbeszerzésen át a kivitelezésig és üzemeltetésig (nem mindenhol mindent, projektje válogatja), elég sok tapasztalatunk gyűlt össze a gépészeti beszerzés kapcsán. Kiépült egy megbízható és jó ár/érték arányú beszállítói kör, több márkánál magas partneri minősítésekre tettünk szert az évek alatt. Úgy gondoltuk, hogy ebből a tudásból, megszerzett gyakorlatból a győri és Győr környéki lakosok és szakemberek is profitálhatnak, méghozzá úgy, hogy megterveztük és megnyitottuk ezt a boltot, ahol nagy választékban és kiváló árakon kínáljuk nekik is mindazt, amihez a forrásokat az elmúlt évtizedekben már felkutattuk.

Milyen termékekről van szó? Nos, a fentiek alapján talán nem meglepő, hogy csupa olyasmiről, amihez értünk, amiket mi is naponta használunk a munkánk során. Tehát hét márka kínálatából találhat nálunk mindenki klímákat, hőszivattyúkat, légtechnikai termékeket, csöveket, hőcserélőket, szellőzőket, mindent, ami ezek rögzítéséhez, szigeteléséhez kell, beleértve a munkaruházatot, a munkavédelmi felszereléseket, a szerszámgépeket (Milwaukee) és a szakipari szerszámokat (Rothenberger) is.

A 150 nm-es új áruház egyébként jóval nagyobb, mint amilyennek az alapterülete miatt látszik, mert egyrészt hatalmas raktárkészlet áll mögöttünk, másrészt sürgős esetben akár 24 órán belül be tudunk szerezni lényegében bármilyen, a szakmához szükséges eszközt.

Gyertek, és győződjetek meg magatok!

MEGOSZTÁS

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
E-mail
Nyomtatás