Rólunk

A Klíma Generáció a több mint 20 éves Vatam cégcsoport legújabb kezdeményezése arra, hogy a korábbinál is bővebb választékkal, könnyebb elérhetőséggel és személyes kiszolgálással láthassa el Északnyugat-Magyarország, tehát elsősorban Győr-Moson-Sopron, illetve Vas, Veszprém, Komárom-Esztergom megyék közelebb eső területeit és vásárlóit. Új, klasszikus szakboltunkban minden szakmai és lakossági igényt kielégítő választékkal, gyors kiszolgálással és megfelelő szakértelemmel várjuk minden kedves céges és civil vásárlónkat, régi és új ügyfeleinket, partnereinket. Bemutatóteremként is működő kereskedésünkben szándékaink szerint raktárról tudunk kiszolgálni minden igényt az alábbi kategóriákban:

  • Rögzítéstechnika és minden, ami ide tartozik
  • Klímakészülékek és -rendszerek, egyebek között az AUX, a Panasonic, Hisence, Cairox, Fisher, Fujitsu teljes termékválasztéka
  • Levegő/levegő, levegő/víz és minden más hőszivattyú bármilyen teljesítménnyel, a fenti márkáktól
  • Kéziszerszámok és szerszámgépek (Milwaukee és Rottenberger képviselet)
  • Légtechnikai berendezések és tartozékok (csövek, idomok, ventilátorok és hővisszanyerők, rácsok, szűrők stb.)
  • Munkavédelmi eszközök és munkaruházat tetőtől talpig, több márka kínálatával.

A Klíma Generáció Kft. a Vatam csoport kereskedelmi cége. Azért alapítottuk, hogy tevékenységében külön tudjuk választani kereskedelmi üzletágunkat. Ennek megfelelően a Klíma Generáció felel a különböző légtechnikai berendezések, klímaberendezések, hőszivattyúk és tartozékaik beszerzéséért és forgalmazásáért. Kínálatunk sokrétűségével elégítjük ki ügyfeleink igényeit, rövid idő alatt, kiváló áron.

nyitva tartás

Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:

07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:00 – 13:00
Zárva

Copyright © 2023 Minden jog fenntarva - Vatam Hungária Kft.